Інтер'єр і Дизайн Кухні Фото

дизайн летней кухни Дизайн літньої кухні може бути дуже різним. Найбільш поширені варіанти його виконання, а також фото для натхнення будуть представлені в нашій статті.

 

У спекотну літню пору господаркам особливо важко проводити численні годинник на кухні.До високій температурі повітря додається жар від плити, перетворюючи навіть улюблену готування на муку.

 

Господарям приватного або заміського будинку вирішити дану проблему простіше простого - досить облаштувати літню кухню і насолоджуватися прохолодою і свіжим повітрям.

 

Вибираємо місце розташування

 

Відкрита літня кухня

 

Перед початком розробки дизайну кухні необхідно визначитися з базовими питаннями щодо зовнішнього вигляду та розміщення майбутньої літньої кухні.

 

Вибір значною мірою

 
     
  • Відкритий літня кухня, відкритий майданчик, не мають даху. дизайн кухни на даче Такий вибір не надто практичний, і підійде для тих, хто буде використовувати таку кухню переважно для прийому гостей, посиденьок вечорами і шашликів.Всю кухонне начиння доведеться забирати в будинок або передбачити конструкцію для накривання.
  •  
  • Закрита літня кухня. Набагато більш функціональний вибір.Дах захистить від палючого сонця в спеку і від опадів в негоду.
  •  
 

Современная печь-барбекю    

Рада! Якщо ви вирішили розміщувати літню кухню в саду, варто викласти до неї садову доріжку з нековзних матеріалів.

 

Піч на літній кухні

 

Сучасна піч-барбекю

 

Сучасний дизайн кухні на дачі навряд чи обійдеться без печі.Можна купити вже готову піч, можна викласти її самостійно, а можна запросити майстра-пічника - все залежить від передбачуваної конструкції, її складності і фінансових можливостей.

Возможно вам понравится