Дизайн Інтер'єру Дитячої для Дівчата

Всі фотогалереї Дизайн детской комнаты для девочки

 

Школа ремонту

 

Після численних Please читачів нашого веб-журналу "Фото капітального ремонту.ру »ми вирішили написати про дизайн дитячої кімнати. Але, щоб описати все детально і не упустити найдрібніших деталей, ми вирішили цю тематику «розбити» на дві статті.І якщо в наступній статті мова піде про кімнату для хлопчика, то в цій ми зупинимося на питанні особливостей облаштування та дизайну інтер'єру дитячої кімнати для дівчинки.

 

Колір.

 

Отже, перше з чого ми почнемо - це колірне рішення кімнати.Існує стереотип про те, що дитячу для дівчинки найкраще робити в рожевих тонах.Насправді це не дуже правильне рішення. Чому? ! фото - Арка из гипсокартона `радуга`Так, вірно, що рожевий колір розслабляє і сприятливо впливає на настрій, але при всьому цьому він також сприяє пригніченню фізичної активності і сильного характеру.До того ж, далеко не всім дівчаткам насправді, в силу особистих переваг, сподобається велика велика кількість рожевого кольору у своїй кімнаті.Тому на будь-якому етапі розробки дизайну дитячої кімнати важливо завжди прислухатися до думки її власниці.

 

Також необхідно не забувати про те, що в дитячій для дівчинки не рекомендується використовувати темні відтінки, які будуть діяти гнітюче на дитину.Найкраще для оформлення підійдуть світлі і живі кольори. Також подумайте про те, як додати в інтер'єр кімнати яскраву тематику - улюблених героїв з мультфільмів або тварин. фото - Детская комната, вид 4Але потрібно пам'ятати, що з цим бажано не перестаратися, адже через декілька років дівчинка підросте і дизайн її кімнати може здатися їй надто дитячим.

 

Меблі.

 

Що стосується питання меблів для кімнати дівчинки, то тут відносно все просто - вибрати красиву і екологічно чисту дитячу меблі серед величезної кількості моделей і колекцій від різних виробників на сьогоднішній день Вам не складе особливих труднощів.

 

Бажано щоб всі меблі в дитячій кімнаті була витримана в одному стилі.Тому тут Вам буде зручніше придбати відразу готовий комплект дитячих меблів, в який, як правило, входить: комп'ютерний стіл, стілець, ліжко, а також різні шафки для книг та одягу.

 

Вибираючи меблі для дитячої кімнати дівчинки, також не забудьте і про туалетному столику з дзеркалом, за яким Ваша юна леді буде стежити за зачіскою або приміряти нові речі.

 

Також в дитячій кімнаті обов'язково повинен бути м'який диван з подушками, який буде служити свого роду гостьовою зоною, адже дівчатка дуже люблять приймати подружок.

Возможно вам понравится