Дизайн Інтер'єру Дитячої

Дизайн інтер єру дитячої

Займає воістину величезну роль у розкритті та розвитку особистості малюка.Залежно від того, наскільки дитині приємно знаходиться в дитячій кімнаті, яка його оточує, залежить бажання грати, рости, розвиватися, вчитися.Не варто забувати, що обстановка (меблі) дитячої кімнати означають для малюка рівно стільки, як для дорослої людини вся квартира.Для дитини служить і спальнею і місцем для ігор і відпочинку, а для дітей шкільного віку ще й місцем для навчання.Природно, що меблі для дитячої кімнати повинна поєднувати в собі всі найзручніші для ігор, відпочинку та навчання елементи.Досвідчені дизайнери з цією метою використовують метод зонування, умовно розділяючи її на зону відпочинку, зону ігор і навчання.

 

Беручи до уваги те, що діти люблять дивитися на світ дорослих «з висоти» (від цього діти люблять лазити по парканах і деревах), дуже вигідною представляється двох'ярусне ліжко.У цьому випадку звільняється додаткове місце для розміщення письмового столу.Якщо малюкові він ще не обов'язково необхідний на його місці можна спорудити зону для відпочинку та ігор.

 

Вельми бажаним в є спортивний комплекс. Ненав'язливе фізичний розвиток вашої дитини під час ігор, в яких задіяні шведська стінка, турничок або гладіаторські сітка - запорука здоров'я малюка.
У зв'язку з цим зараз дуже популярними є спортивні комплекси, що включають шведську стінку, гімнастичні кільця, гладіаторську сітку, турнік, лавочку для преса і гімнастичний мат.

 

Зовсім не останню роль при обстановці відіграє правильний вибір освітлення.При цьому слід пам'ятати, що спектр світла ділиться на два основних - жовтий і синій.При цьому жовте світло має більш м'яким впливом, а синій наповнює кімнату насиченим денним освітленням.

 

Необхідно враховувати, що для малювання і навчання світло повинен з одного боку бути достатнім, з іншого - не бути дратівливо яскравим.Також не повинно бути різких перепадів освітлення, шкідливих для здоров'я малюка.

 

Світло верхній може бути облаштований за допомогою люстри, виконаної в стилі решті.Інший варіант - підвісні стелі з вбудованими в них лампами. Також обов'язковою є наявність запасного

Возможно вам понравится