Інтер'єр і дизайн маленької кухні

Інтер єр Маленьких kuhon
# # Из_угловой_однушки_в_хрущевке_просторная_двушка!  
Маленька кухня, тісний коридор, єдина кімната, та ще й в «хрущовці».Здавалося б, такому житлу ніякої дизайн інтер'єру не допоможе.  
Відомості про квартиру: однокімнатна квартира у п'ятиповерховому будинку «хрущовської» серії,  
Здавалося б, немає більш сумного для дизайнера об'єкта, ніж кутова «одиничка» в будинку хрущовської серії - з низькими стелями, кухнею на п'ять «квадратів» та ванної на три.Як звернути недоліки в достоїнства, обдурити час і перехитрити простір?  
У результаті перепланування стіна між кухнею і кімнатою зникла, утворивши простору кухню-вітальню.Половина колишньої кімнати стала ізольованою спальнею.  
Кімната в кутовий «однушке» має два вікна - завдяки цій особливості, перепланування квартири дала можливість виділити повноцінну сонячну спальню.
Майже всі меблі в квартирі - невагома, світла, з об'ємними фільончастими фасадами.Чорні та металеві деталі виглядають на такому тлі дуже виразно.Їх небагато, що зовсім не шкодить загальній «легкості» інтер'єру.  
Інтер'єр квартири оформлений у чорно-білих тонах, але переважаючий колір в кімнатах - білий, що візуально розширює простір.
Шпалери з дрібним рідкісним малюнком, На перший погляд, в горошок, а насправді, в квітку, надають приміщенню додатковий об'єм.Шпалери - взагалі одна з головних «фішок» інтер'єру. За рахунок білого тла, малюнка з геральдичними мотивами і щільною фактури вони виглядають аристократично, світло і затишно.
У кухні-вітальні немає штор - це свідоме рішення: нічого не повинно заважати світлу проникати в кімнату.Стільниця робочого столу плавно переходить в підвіконня - тут вам і економія місця, і жодних щілин.Так само дизайнер надійшла з кухонним столом.  
Конструкція «комод і телевізор» умовно поділяє зони кухні і вітальні (як і плитка на підлозі), але при цьому телевізор закріплений на кронштейні і повертається туди, куди в даний момент потрібно господині.
Те, що на кухні немає традиційної обідньої зони - теж не випадковість.Господиня квартири рідко готує вдома, а перекусити можна за робочим столом або столиком біля дивана.
Духова шафа і варильна поверхня на кухні не намагаються утворити одне ціле.Духовка вбудована вище, між шаф - так набагато зручніше з нею поводитися.Посудомийна машина сховалася під варильною поверхнею.

Возможно вам понравится