Дизайн Інтер'єру Дитячої для Хлопчика

 

На фото:

 

Вихідний план дитячої кімнати.

 

Запитання читача

 

Допоможіть, будь ласка, оформити дитячу кімнату для хлопчиків шкільного віку (10 і 12 років).Один з них захоплюється фотографією, обидва - рухливі діти, займаються спортом.Хочеться розмістити в кімнаті спортивні снаряди (турнік, канат, можливо - тренажер).Виділити кожному власний стіл для навчання і, природно, повноцінне ліжко.Як розмістити все це на площі 16, 9 кв.м?

 

Планування, запропонована дизайнером.

 

Дитяча кімната для хлопчиків планується з урахуванням способу життя її маленьких господарів.У вашому випадку, дизайнер Тетяна Горська, випускниця Міжнародної школи дизайну, запропонувала наступний варіант: зона навчання розміщується біля вікна, де достатньо природного освітлення.

 

Організація робочого місця вимагає особливої ​​уваги: ​​від зручності меблів залежить правильність постави, а також посидючість, зосередженість дитини.Спинка стільця повинна забезпечувати підтримку попереку. Наявність тумб, великий розмір робочої поверхні роблять процес навчання зручним.

 

Зона сну представлена ​​високим ліжком-горищем і розкладним диваном - таким чином, територія кожної дитини відокремлено.Звичайно, питання придбання високої ліжка вимагає обговорення з кожною дитиною: можливо, вони захочуть загальну двоярусну ліжко.

 

Вид на робочу зону і диван: у кімнаті вмістилися два повноцінних письмових столу і спальне місце для старшої дитини.

 

Дане рішення дозволяє організувати під ліжком зону зберігання, т.е. раціонально використовувати простір. Диван розташований таким чином, щоб було зручно дивитися телевізор, розміщений в одній із секцій шафи.Місце спілкування і відпочинку допоможуть урізноманітнити крісла - «мішки», що створюють веселу, бешкетну атмосферу.

 

Зони зберігання представлені шафою для одягу (і за бажанням - розміщення ТБ), місцями для зберігання книг, навчальних приладдя, іграшок і пр.- Це відкрита тумба під ліжком (у даній зоні також можна зберігати крісла-«мішки»; а можна все простір використовувати для розміщення стелажів), місткий стелаж з протилежного боку.

 

Просторова композиція характеризується зниженням і підвищенням висоти: біля однієї стіни меблі створює найбільш високу групу і невисоку в іншої, що забезпечує цілісність інтер'єру в рамках невеликої площі приміщення.Комірчаста структура стелажів, поверхні шафи візуально об'єднує простір, робить його більш відкритим.

Возможно вам понравится