Гостинка Дизайн Інтер'єру Фото

Коли господиня гостинки розповіла друзям про те, що збирається купувати житло в старій п'ятиповерхівці без ліфта, вони спробували її відрадити.Адже там доведеться робити дорогий капітальний ремонт. Однак поганий технічний стан однокімнатної квартири не злякало дівчину.Навпаки, вона була впевнена: саме тут можна втілити давню мрію про ідеальний будинок - затишному і світлому.

 

Для того, щоб з вікон, що виходять на захід, до приміщення гостинки проникало якомога більше сонця, архітектор вирішив демонтувати всі перегородки.Але через те, що деякі стіни виявилися несучими, це було неможливо.І все-таки невеликі зміни фахівець вніс. Дверний отвір в кухню звузили на 10 сантиметрів.

 

 
яскраво-червоний складаний стіл може перекрутити kofejnogo в їдальні, якщо podnât stolešnicu.

 

В результаті утворилася ніша, в якій розташували шафа з розсувними панелями.У ньому вмістилися і міні-гардероб, і письмовий стіл, тому залишалося тільки поставити під вікном ліжко.

 

На стіні над ліжком дівчина наклеїла фотошпалери з особистого архіву.Цей сильний акцент визначив лаконічний характер інтер'єру гостинки. Розкладні стіл і стільці розмістили біля протилежної стіни.І тепер ніщо не обмежує доступу до вікон.

 

 
На крихітній кухні господині вдалося розмістити плиту, невеликий холодильник і компактну пральну машинку, яку встановили під стільницю для раковини.

 

Самим маленьким, але й найпривабливішим приміщенням в гостинці стала кухня.Своє «чарівність» вона набула завдяки червоній стіні. Над плитою змонтована смуга нержавіючої сталі, а над стільницею приклеєний лінолеум.Пол пофарбований чорною глянцевою фарбою і покритий лаком. Трохи похмуре поєднання чорного і червоного пом'якшує люстра з круглим абажуром, зробленим з паперу.Завдяки такому етнічному декору приміщення площею 1, 5 м ² нагадує крихітний куточок Японії.

Возможно вам понравится