Дизайн інтер'єру маленької Спальні

Дизайн маленьких спалень в ідеалі повинен гармонійно поєднувати в собі такі якості, як психологічний комфорт і гранична функціональність.У спальні має дихати легко, тому, насамперед, позбудьтеся зайвих меблів і дрібниць.Крім того, зробіть акцент на камерності цього приміщення - тут вам на допомогу прийдуть і колірна гамма, і текстиль, і освітлення.
Для Маленькі Дизайн спальні Lucsim просто podojdut пастель, neârkie тонн.Пам'ятайте, що краще візуально розширюють приміщення холодні відтінки, але зате теплі сприймаються як більш комфортні психологічно.Підбираючи оздоблювальні матеріали, меблі, текстиль, дотримуйтеся єдиної гами - кольори повинні плавно перетікати один в одного.У цьому випадку приміщення буде здаватися просторіше. Для створення контрастних акцентів зазвичай використовують пару-трійку яскравих кольорів.У цій ролі можуть виступати предмети декору або текстильні вироби.
Не слід перевантажувати простір безліччю дрібниць. Але й взагалі відмовлятися від декору не варто, адже саме він надає інтер'єру завершеність і атмосферу тепла і затишку.
Для зорового збільшення приміщень часто використовують дзеркала.У спальні дзеркало цілком доречно, але краще розташувати його ближче до вбиральні зоні.А ось спальне місце відображатися в дзеркалах не повинно, тому краще відмовитися від ідеї дзеркальної стелі або стіни.
Дизайн маленькой спальни - фото

Возможно вам понравится