Нові Ідеї Дизайну Інтер'єру

Конкуренція в ресторанному бізнесі дуже велика, тому власники закладів чого тільки не придумають, щоб привернути увагу потенційних клієнтів.Інтер'єри, страви, рекламні ходи, місця розміщення .... З цього народжуються геніальні, може, злегка безглузді ідеї просування дорогих закладів.  

На безіменній висоті

 

У Брюсселі в ресторані Dinner in the Sky можна пообідати на висоті 50 метрів.Стіл закладу становить 9 метрів в довжину і 6 метрів завширшки. Всього там можуть поміститися 22 людини, а персонал ресторану складається з 3 кухарів, декількох офіціантів і конферансьє.Вся конструкція ресторану важить 22 тонни і доставляється на місце призначення за допомогою підйомного крана.Ресторан можна переміщати з місця на місце, тому він побував у багатьох країнах - Туреччині, Німеччині, Словаччині, США та ін

   

OtSORTIRovanno

 

У столиці Тайбей Тайвань raspoložilsâ Тайбей сучасний туалет.Ресторан дивує відвідувачів туалетною тематикою: весь посуд і стільці зроблені у вигляді унітазів, замість серветок та рушників - туалетний папір, на стінах висять різні туалетні приналежності - краники і пісуари.Звукове оформлення теж не відстає - замість музики чується дзюрчання води, що спускається.Кухня в ресторані цілком звичайна, зате інтер'єр точно підніме настрій.

   

Діти - квіти життя

 

Kinderkookkafe - дуже незвичайний ресторан в Амстердамі, де відвідувачів обслуговують діти.Вони самі готують всі страви під наглядом професійного шеф-кухаря.Відвідувачі з великим задоволенням залишають дітям хороші чайові.Батьки юних кулінарів говорять, що завдяки цьому заняттю діти стали більш слухняними і зібраними.

 

Все за поняттями

 

Алькатрас - мережа токійських ресторанів, декорованих в тюремному стилі.Тут у гостей на вході беруть відбитки пальців і зачитують їм правила поведінки.Потім клієнтам пропонують спробувати «коктейль злодія», а також приміряти тюремну робу і на деякий час поринути в атмосферу гратчастого світу.

   

У пошуках Немо

 

Ithaa Ресторан (у прислівники означає «перлина») у Хилтоні на Мальдівах знаходиться на glubine 5 метрів під водою.Заклад засклено, тому відвідувачі можуть споглядати підводний світ у всій його красі.Розмір ресторану невеликий, там тільки 14 місць. Тут готують страви місцевої, європейської та східної кухні.Ціна на них досить висока - 120-150 доларів за одну порцію. Дизайн «Перлини» розробляли фахівці з Нової Зеландії, а вартість робіт по споруді ресторану склала близько 5 мільйонів доларів.


freight shipping

Возможно вам понравится